Skip to main content

Як скинути налаштування шлюзу до заводських (налаштувань за замовчуванням)?

Увага: скидання налаштувань мережевого шлюзу до заводських призведе до вилучення всіх виконаних установок. Вам доведеться знову налаштувати мережевий шлюз відповідно до своїх уподобань.

Налаштування, що видаляються:

  • Підключення до домашньої мережі (налаштування LAN)
  • Назва блока й піктограма
  • Зв'язок між мережевим шлюзом і обліковим записом користувача

Для скидання налаштувань мережевого шлюзу до заводських:

  1. Натисніть кнопку додавання (знак плюс).
  2. Виберіть блок, для якого бажаєте скинути налаштування мережевого шлюзу.
  3. Натисніть на мережевий шлюз, для якого хочете скинути налаштування.
    1. Якщо блок вже доданий до вашого облікового запису -> він буде вказаний як «Інші блоки у вашій мережі». Перейдіть до п. 4.
    2. Якщо блок не було додано до вашого облікового запису -> він буде вказаний як «Нові блоки у вашій мережі». Спочатку додайте блок до свого облікового запису, а потім почніть знову з п. 1.
  4. Для блока може знадобитися оновлення прошивки. В цьому випадку виконайте оновлення.
  5. На екрані «Блок вже додано» натисніть значок у вигляді трьох точок.
  6. Виберіть «Скидання налаштувань до заводських» і підтвердіть.

Знайти більше інформації

Потрібна допомога?

Знайти більше інформації

Потрібна допомога?

Знайти більше інформації

Потрібна допомога?

Потрібна допомога?