Стрибок у майбутнє: Розширення революційної низькотемпературної спліт-серії теплових насосів Daikin Altherma 3

10/01/18

Компанія Daikin розширює свою низькотемпературну спліт-серію теплових насосів Daikin Altherma 3 завдяки інтегрованому безнапірному баку ECH2O.

Розроблена на базі власної інноваційної технології Bluevolution компанії Daikin, серія Daikin Altherma 3 поєднує високоефективні компресори з холодильним агентом R32 з низьким показником Потенціалу Глобального Потепління GWP. Холодильний агент майбутнього R32 пропонує найбільш екологічно збалансовану альтернативу гідрохлорфторвуглецям з еквівалентними робочими показниками.

Нова інтегрована модель ECH2O, що є доступною до замовлень з цього літа, забезпечує установників та власників будинків суттєво розширеним вибором та максимізує використання поновлюваних джерел енергії. Поєднуючи високі експлуатаційні показники з легкістю та зручністю інсталяції, система ECH2O пропонує унікальні для ринку функціональні можливості, як то свіжа та безпечна гаряча вода.

Розширення спліт-серії Daikin Altherma 3

Інтегрований блок ECH2O стає частиною модельного ряду Daikin Altherma 3. Застосовуючи новітню технологію R-32 Bluevolution, модельний ряд оснащений інноваційним користувацьким інтерфейсом з індикатором Daikin Eye.

Високі робочі показники

Daikin Altherma є найбільш поширеним тепловим насосом у Європі з більш ніж 500,000 працюючих наразі систем.  Нова серія Daikin Altherma 3 на холодоагенті R32 на основі унікальної технології Bluevolution компанії Daikin пропонує користувачеві підвищений рівень продуктивності з температурою води 65°C, що ідеально підходить для проектів нових будівель з теплою підлогою, забезпечуючи водночас необхідну теплову продуктивність у випадку застосування радіаторів без підтримки електричного занурного нагрівача.

Інтуїтивний користувацький інтерфейс

Інтуїтивна функція індикатора Daikin Eye, що надзвичайно проста у конфігуруванні,  забезпечує візуальну актуалізацію стану системи в реальному часі. Блакитний колір означає повністю правильну роботу системи, в той час як у випадку системної помилки, індикатор Daikin Eye зміниться на червоний.

Технологія ECH2O – принцип свіжої води

Внутрішнє відокремлення від побутової гарячої води забезпечує свіжу чисту воду без будь-якого ризику забруднення та седиментації.

Максимізація використання відновлюваних джерел енергії

Інтегрована система ECH2O, що є надзвичайно екологічно-безпечним тепловим насосом, пропонує майбутнє-орієнтоване теплове побутове рішення з використанням сонячної енергії. Система доступна або у підтисковому варіанті, що під’єднана до термальних сонячних панелей та наповнена тепло-трансферною рідиною з антифризом, або у безнапірному варіанті, що оснащена додатковим насосом з циркуляцією води без необхідності в антифризі. Третя бівалентна опція дозволяє акумуляцію тепла з інших джерел енергії, таких як рідинне паливо, газ або пеллетних котлів, в сонячних системах, знижуючи таким чином й надалі енергоспоживання. Системи постачаються з функцією Smart Grid Ready, що дозволяє підключення до фотовольтаїчних сонячних панелей.

Створена для ефективності та універсальності

Новий внутрішній блок EHS(B)(H/X)-D системи Daikin Altherma 3 ECH2O відрізняється коефіцієнтом ефективності COP до to 5.1 з класом енергоефективності A+++ для опалення приміщень та A для гарячої води. Система постачається у двох розмірах, 300 літрів або 500 літрів, в той час як діапазон потужностей охоплює 4 та 6 кВт для внутрішніх блоків, а також 4, 6 та 8 кВт для зовнішніх блоків. Розроблені для максимальної гнучкості та простоти інсталяції, розміри 300-літрового блоку становлять 1891 x 595 x 615 мм, а 500-літрового – 1896 x 790 x 790 мм.

Система ECH2O доступна з серпня 2018 року, подальші подробиці:

About Daikin Europe N.V.

Daikin Europe N.V. is a major European producer of air conditioners, heat pumps and refrigeration equipment, with approximately 5,500 employees throughout Europe and 10 major manufacturing facilities based in Belgium, the Czech Republic, Germany, Italy, Turkey and the UK.

Globally, Daikin is renowned for its pioneering approach to product development and the unrivalled quality and versatility of its integrated solutions. With more than 90 years’ experience in the design and manufacture of heating and cooling technologies, Daikin is a market leader in heat pump technology. Daikin VRV and Daikin Altherma are the most sold heat pump systems in Europe, with over 500,000 systems delivered to date.

Daikin Europe N,.V. – Довідка

Компанія Daikin Europe N.V. є провідним Європейським виробником систем кондиціювання повітря, теплових насосів та холодильного обладнання з приблизно 5,500 співробітниками на всьому континенті та 10 головними виробничими підприємствами у Бельгії, Республіці Чехія, Німеччині, Італії, Туреччині та Великій Британії.

Глобально, компанія Daikin відома своїм інноваційним підходом до розробки продукції, неперевершеною якістю, а також найвищим рівнем універсальності своїх комплексних кліматичних рішень. Спираючись на більш ніж 90-річний досвід у розробці та виробництві опалювальних на охолоджувальних технологій, Daikin є ринковим лідером у галузі теплових насосів. Технологічні рішення Daikin VRV та Daikin Altherma на базі теплового насосу є найбільш популярними, з точки зору продажу, системами в Європі, з більш ніж 500,000 системами, доставленими наразі своїм замовникам.

У випадку виникнення запитань, будь ласка звертайтесь в компанію ЛІКОНД.

Press releases